نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

برای ایران، برای معلم | زنگ «سپاس معلم» در مدارس مشهد طنین‌انداز شد

  • کد خبر: ۳۳۰۱۳۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
برای ایران، برای معلم | زنگ «سپاس معلم» در مدارس مشهد طنین‌انداز شد
به مناسبت فرارسیدن ایام بزرگداشت مقام معلم و هم‌زمان با مدارس سراسر خراسان رضوی، آیین زنگ سپاس معلم با شعار «برای ایران، برای معلم»، صبح امروز در دبستان دخترانه شهید ناصری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت فرارسیدن ایام بزرگداشت مقام معلم و هم‌زمان با همه مدارس استان، آیین زنگ سپاس معلم با شعار «برای ایران، برای معلم»، صبح امروز (شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، مصطفی اسدی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، مدیران نهاد‌های مرتبط با نظام تعلیم و تربیت، معلمان و دانش‌آموزان، در دبستان دخترانه شهید ناصری برگزار شد.

تراز هر جامعه، تراز معلمان آن است

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در ابتدای این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن ایام بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: روز معلم بهانه‌ای برای بزرگداشت گوشه‌ای از خدمات این قشر زحمتکش است تا درک جامعی از خدمات این قشر زحمتکش ایجاد شود؛ قشری که شاید خیلی هم موردمهربانی قرار نگیرند، اما همیشه ارزش خودشان را حفظ می‌کنند و از گرامی‌ترین‌ها در این کشور هستند.

وی افزود: به همه عزیزان همکار خودم این روز را تبریک می‌گویم. به‌طور کلی، هرکس در این مملکت آموزش‌وپرورشی است؛ یعنی یا دبیر است یا دانش‌آموز است یا ولی است یا به گونه‌های مختلف با این حوزه در ارتباط است. هیچ افتخاری هم بالاتر از این نداریم؛ همان‌طورکه در حکم من هم قید شده که «دبیر شاغل در پست مدیرکل آموزش‌وپرورش» و همه ما همکار و هم‌مسیر هستیم.

اسدی خاطرنشان کرد: امروزه تراز یک جامعه، تراز معلمان آن است. اگر می‌خواهیم یک جامعه توسعه‌یافته در اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و امنیت داشته باشیم، معلم باید هم قدر ببیند و هم بر صدر بنشیند. محال است کشوری پیشرفته و توسعه‌یافته باشد، اما نظام تعلیم و تربیت در آن ضعیف باشد. آموزش‌وپرورش، زیربناست. این یک اصل اساسی و یک ضرورت راهبردی است و هرچه‌بیشتر به آن مقید باشیم، مسیر توسعه هموارتر می‌شود.

مدارس، سنگر تربیت شخصیت‌های آینده‌ساز

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی هم با بیان اینکه نیمکت‌های مدارس، نخستین سنگر تربیت مردان و زنان آینده‌ساز در ایران اسلامی هستند، تصریح کرد: معلمان بزرگی در این مرزوبوم پرورش یافته و خدمت کرده‌اند؛ از استاد شهید مرتضی مطهری و شهید رجایی گرفته تا امامین انقلاب و همه آن‌هایی که حتی در دوران دفاع مقدس، کلاس‌های درس را به جبهه‌های جهاد متصل کردند، اما دست از مأموریت مقدس خود برنداشتند.

وی با اشاره به حدیث مشهور امام‌علی(ع) افزود: نشان صادق این ادعا، میزبانی استان خراسان رضوی از ۳۶۶ معلم شهید، ۱۲۰۰ معلم آزاده و ۲۰۸۸ دانش‌آموز شهید است که حرمت قشر معلم و متعلم را ثابت می‌کند. همان‌طورکه امیر مؤمنان‌(ع) فرمود: «مَن عَلَّمَنی حَرفاً فَقَد صَیَّرَنی عَبداً»، باور ما هم این است که هرچه از مقام معلم تجلیل شود، بازهم کم است و این موضوع، رسالتی است که به‌عنوان مقدمه پیشرفت و تعالی جامعه باید در دستورکار باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->